Fanshop
Fanshop

Kaartverkoop Feyenoord – Vitesse woensdag gestart

Feyenoord is vandaag (woensdag) van start gegaan met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen Vitesse. Het tweede thuisduel in de competitie van dit seizoen wordt gespeeld op zondag 23 augustus en begint om 16.45 uur.

Seizoenkaarthouders en leden van Het Legioen kunnen vanaf woensdagochtend 9.00 uur een kaartje kopen voor Feyenoord – Vitesse. De kaartverkoop voor het duel in De Kuip verloopt uitsluitend via internet, vanaf 23,50 euro per stuk. Er geldt vrije verkoop, wat betekent dat supporters niet in het bezit hoeven te zijn van een clubkaart om een losse kaart te kopen.

Vanaf aanstaande zaterdag 25 juli om 9.00 worden ook de niet-seizoenkaarthouders in de gelegenheid gesteld een kaartje te kopen voor Feyenoord – Vitesse. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om direct tickets te bestellen op www.feyenoord.nl/ticketshop.

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden dit seizoen en verzekerd zijn van je eigen plaats in De Kuip? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart.