Fanshop
Fanshop
southampton

Kaartverkoop Feyenoord – Southampton FC woensdag van start

Feyenoord start aanstaande woensdag om 9.00 uur met de kaartverkoop voor de openingswedstrijd tegen Southampton FC, de club van Ronald Koeman en Graziano Pellè. Het duel wordt op donderdag 23 juli om 20.00 uur gespeeld in De Kuip.

Kaarten voor Feyenoord – Southampton FC zijn uitsluitend te koop via internet vanaf € 17,50 per stuk. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de openingswedstrijd. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/tickets.

Met Southampton treft Feyenoord de nummer zeven van het afgelopen Premier League-seizoen. Daarmee kenden Koeman en Pellè evenals de assistenten Erwin Koeman en Jan Kluitenberg (beiden eveneens ex-Feyenoord) een uitstekend eerste jaar in Engeland, ook dankzij de fraaie zeges op onder meer Arsenal en Manchester United. Hoewel de ploeg zich met de zevende plaats net niet kwalificeerde voor Europees voetbal, gaat Southampton alsnog Europa in dankzij de F.A. Cup-winst van het als derde geëindigde Arsenal.

Voor Feyenoord is de ontmoeting met de subtopper uit de Premier League een serieuze krachtmeting in de aanloop naar de start van de competitie op zaterdag 8 augustus, thuis tegen FC Utrecht.

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden dit seizoen en verzekerd zijn van je plaats in De Kuip tijdens de openingswedstrijd tegen Southampton? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart