Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sociedad

Kaartverkoop Feyenoord – Real Sociedad van start

Feyenoord start aanstaande zaterdag om 9.00 uur met de kaartverkoop voor de openingswedstrijd tegen Real Sociedad. Dat duel, dat voor Feyenoord de afsluiting betekent van de voorbereiding op het seizoen 2014-2015, wordt op woensdag 23 juli om 20.00 uur gespeeld in De Kuip.

Kaarten voor Feyenoord – Real Sociedad zijn te koop via internet en Ticketbox vanaf € 15,00 euro per stuk. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot de openingswedstrijd. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/tickets.

Dankzij een vierde plaats in de Spaanse Primera Division in het seizoen 2012-2013 mocht Real Sociedad afgelopen voetbaljaar uitkomen in de Champions League. De Spanjaarden namen het in de poulefase van het grootste Europese toernooi op tegen Manchester United, Bayer Leverkusen en Shakhtar Donetsk. In de competitie werd, ondanks een 3-1 overwinning op FC Barcelona in februari, in de laatste speelronde Europees voetbal verspeeld. Real Sociedad versterkte zich recent met Alfred Finnbogason. De spits kroonde zich afgelopen seizoen in dienst van sc Heerenveen tot topscorer van de Eredivisie.