Fanshop
Fanshop
fey-ajax-beker-sfeer-7

Kaartverkoop Feyenoord – PSV start woensdag

Feyenoord start woensdag (25 november) met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Leden van Het Legioen (seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders) kunnen vanaf 9.00 uur ’s ochtends kaarten kopen voor de topper in De Kuip, die wordt gespeeld op zondag 17 januari 2016. Voor de ploeg van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst is het duel met de Eindhovenaren de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe jaar.

Kaarten voor het treffen met de landskampioen zijn verkrijgbaar vanaf € 30,50 per stuk. Seizoenkaarthouders kunnen één kaart bijkopen, (Legioen) Clubkaarthouders kunnen twee kaarten kopen. De kaartverkoop verloopt enkel via internet. Kijk voor alle kaartverkoop informatie of om (vanaf woensdagochtend 9.00 uur) kaarten te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.

Indien er dan nog kaarten beschikbaar zijn voor de kraker in De Kuip, gaan deze vanaf aanstaande zaterdag 9.00 uur in de verkoop voor clubkaarthouders.

Wil jij voortaan ook voorrang op de kaartverkoop voor thuiswedstrijden van Feyenoord? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl.