Fanshop
Fanshop
olympiakos

Kaartverkoop Feyenoord – Olympiakos start woensdag

De kaartverkoop voor Feyenoord tegen Olympiakos FC start woensdagochtend om negen uur. Het duel met de Griekse kampioen én bekerwinnaar op zaterdag 1 augustus (aanvang 20.00 uur) geldt als laatste graadmeter voordat de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst een week later de Eredivisie opent met een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Tickets voor de krachtmeting met de Grieken zijn uitsluitend te koop via internet vanaf € 12,50 per stuk. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot het duel met Olympiakos.

Met Olympiakos zal Feyenoord in de eigen Kuip na Southampton (uitverkochte openingswedstrijd op donderdag 23 juli, seizoenkaarthouders automatisch toegang) opnieuw een tegenstander van formaat treffen. De uiterst succesvolle topclub – waar oud-Feyenoorder Omar Elabdellaoui speelt – staat de laatste twintig jaar op eenzame hoogte in Griekenland, met liefst zeventien landstitels sinds 1997. Olympiakos is door deze ongekende zegereeks vaste klant in de Champions League en zal ook komend seizoen deelnemen aan het Europese toernooi. Kijk voor meer informatie over kaartverkoop op www.feyenoord.nl/tickets.

Wil jij niets missen van alle thuiswedstrijden dit seizoen en verzekerd zijn van je plaats in De Kuip tijdens de oefenwedstrijden tegen Southampton en Olympiakos? Vraag dan nu een seizoenkaart aan voor seizoen 2015-2016. Kijk voor alle informatie of om direct te bestellen op www.feyenoord.nl/seizoenkaart