Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
sfeer%20actie-1

Kaartverkoop Feyenoord – FC Zorya Luhansk start zaterdag

De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Zorya Luhansk gaat morgen (zaterdag 9 augustus) van start. Seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders kunnen vanaf 9.00 uur ’s ochtends een kaart kopen voor het duel in de play-off ronde van de Europa League op donderdag 21 augustus. De kaartverkoop gaat via TicketBox en internet. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 15 euro per stuk. Tot aanstaande woensdag 13 augustus 23.59 uur geldt er voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders een korting van 5 euro per kaart.

Seizoenkaarthouders (seizoenkaartaanvragen na 4 augustus 2014 zijn niet meegenomen) kunnen zaterdag vanaf 09.00 uur tot woensdag 13 augustus 23:59 uur hun eigen seizoenkaartplaats terugkopen. Het terugkopen van een eigen plaats kan alleen via TicketBox en Internet en kan niet telefonisch of in de Fanshops van Feyenoord.

Plaatsen welke niet worden bezet door seizoenkaarthouders gaan morgenochtend ook direct in de verkoop voor seizoenkaarthouders en Legioen Clubkaarthouders. Vrijdagochtend 15 augustus om 9.00 uur gaat de vrije verkoop van start.

Voor seizoenkaarthouders op de invaliden- en begeleidersvakken geldt dat zij niet via TicketBox en Internet kunnen reserveren. Zij dienen telefonisch te reserveren bij Feyenoord Service & Tickets. Telefonisch reserveren kan via 0900-1908 (€ 0,45 p/g) op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Het aanvangstijdstip van de wedstrijd tussen Feyenoord en FC Zorya Luhansk is nog niet bekend. Zodra hierover meer informatie bekend is, wordt dit zo snel mogelijk gecommuniceerd via deze website. Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop of om vanaf zaterdag 9.00 uur direct een kaart te bestellen op www.feyenoord.nl/tickets.