Fanshop
Fanshop
Feyenoord 1

Kaartverkoop Feyenoord – PSV start zaterdag

Feyenoord start zaterdag 6 oktober aanstaande met de kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV. Het duel met de landskampioen wordt gespeeld op zondag 2 december (aanvang 14:30 uur). In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, Legioen-leden en Junioren Kameraadjes krijgen voorrang op de kaartverkoop. Deze voorrangsperiode start aanstaande zaterdag om 9:00 uur en eindigt op zaterdag 13 oktober om 8:59 uur. Nog geen lid maar wel profiteren van de voorrangsperiode voor Feyenoord – PSV? Word dan vóor woensdag 3 oktober (morgen) 19:00 uur lid via deze link.

Kaartverkoopinformatie
Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart één kaart bijkopen voor Feyenoord – PSV. Voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes geldt dat ze twee kaarten kunnen kopen. De kaartverkoop loopt volledig via de Online Ticketshop van Feyenoord. Let op: de wedstrijd wordt pas ‘zichtbaar’ wanneer je bent ingelogd. Inloggegevens volgen vrijdag 5 oktober per mail. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 32,50.

Vervolg kaartverkoop
Wanneer er na de voorrangsperiode nog kaarten beschikbaar zijn, dan gaan deze vanaf zaterdag 13 oktober in de verkoop. Alle supporters komen dan in aanmerking om vanaf 9:00 uur een kaart te kopen voor de topper in De Kuip.

Voor de wedstrijd tegen PSV speelt Feyenoord nog thuis tegen PEC Zwolle, VVV-Venlo en FC Groningen. Ook voor deze duels kan je nog kaarten bestellen! Kijk hier voor het volledige programma en verzeker jezelf van een plek in De Kuip!