Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop drie Eredivisie-thuiswedstrijden start zaterdag

Feyenoord start aanstaande zaterdag 20 augustus met de kaartverkoop voor drie thuiswedstrijden van het Eredivisie-seizoen 2022-2023. In dit bericht vind je meer informatie.

Voorrang voor seizoenkaarthouders en leden
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes kunnen vanaf zaterdag 20 augustus om 09:00 uur kaarten (bij)bestellen voor de thuiswedstrijden tegen Sparta Rotterdam, FC Twente en Fortuna Sittard. Kom jij ook (weer) naar De Kuip?

Beleef de mooiste momenten samen met jouw kameraden! Per seizoenkaart of lidmaatschap kan een onbeperkt aantal kaarten worden (bij)besteld voor de wedstrijden tegen Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard. Seizoenkaarthouders mogen per seizoenkaart maximaal drie kaarten bijkopen voor Feyenoord – FC Twente. Voor Legioen-leden, Junioren Kameraadjes en overige supporters geldt dat ze vier kaarten kunnen kopen voor deze wedstrijd.

Overige supporters
Op woensdag 24 augustus is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur tickets bestellen voor (een van) deze drie thuiswedstrijden.

Kameraadjeswedstrijd Feyenoord - Fortuna Sittard
Deze wedstrijd staat in het teken van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes. Op de groene zijde is voor de wedstrijd een hoop plezier voor onze jongste supporters. Er staan opblaasattracties, Kameraadjes kunnen zich laten schminken en Feyenoord-mascotte Coentje is aanwezig om met de jonge supporters op de foto te gaan. Binnenkort informeren we al onze Kameraadjes per mail hoe ze een gratis kaartje kunnen claimen.

Voorrang op kaartverkoop?
Wil jij ook profiteren van voorrang op de kaartverkoop? Sluit je dan vóór vrijdag 19 augustus 12:30 uur aan bij Het Legioen via deze link.


Alle info
Meer (gedetailleerde) kaartverkoopinformatie voor de thuiswedstrijden van komend seizoen vind je hier.