Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord-Heracles%20Almelo-22

Kaartverkoop eerste seizoenshelft start zaterdag

Feyenoord start aanstaande zaterdag 14 juli om 9:00 uur met de kaartverkoop voor de Eredivisiewedstrijden van het seizoen 2018-2019. Net als de afgelopen jaren gaan de wedstrijden uit de eerste seizoenshelft (met uitzondering van Feyenoord – PSV) tegelijkertijd in de verkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Kameraadjes (alleen Junioren) krijgen voorrang op kaartverkoop. Zij kunnen tot en met woensdag 18 juli 17:59 uur per persoon per wedstrijd een onbeperkt aantal kaarten kopen. Het duel Feyenoord – FC Utrecht vormt een uitzondering; voor dit duel kunnen maximaal vier kaarten per supporter worden gekocht. Het volledige speelschema van Feyenoord voor komend seizoen vind je hier.

Meer informatie per e-mail
Seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Kameraadjes ontvangen op vrijdag 13 juli (vandaag) een e-mail met meer informatie over de kaartverkoop. Supporters met een lidmaatschap dienen in te loggen om de wedstrijden te kunnen zien in de Ticketshop. De kaartverkoop verloopt via de Online Ticketshop van Feyenoord.

Kaartverkoop Feyenoord – PSV
De kaartverkoop voor de thuiswedstrijd tegen PSV (zondag 2 december) start in een later stadium. Ook bij de kaartverkoop voor deze topper geldt een voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junioren.

Kameraadjeswedstrijden
Daarnaast gaan aanstaande zaterdag 14 juli om 10:00 uur de drie Kameraadjeswedstrijden van het seizoen 2018-2019 in de verkoop. Leden van Kameraadjes (exclusief Mini’s) ontvangen vrijdag 13 juli (vandaag) per e-mail extra informatie over het aankoopproces.

Lidmaatschap
Het is niet mogelijk om van de komende voorrangsperiode te profiteren indien je nog geen Legioen-lid of Kameraadje bent óf nu nog lid wordt. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld voor Feyenoord – PSV, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).