Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord 1

Kaartverkoop Dinamo Tbilisi-uit start donderdag

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Dinamo Tbilisi in de derde voorronde van de Europa League gaat donderdag 8 augustus (morgen) van start. Het duel wordt op donderdag 15 augustus gespeeld in het Boris Pajtsjadzestadion, waar een onbeperkt aantal plekken beschikbaar is voor Feyenoord-supporters.

Kaarten voor deze wedstrijd zijn 7,50 euro per stuk. Bij aankoop van een kaart ontvang je een omwisselbiljet in de vorm van een e-ticket, die op de wedstrijddag bij het uitvak wordt omgewisseld voor een toegangsbewijs. Het duel vangt aan om 18:30 uur (20:30 uur lokale tijd).

Uitkaarthouders wordt toegang verleend tot het uitvak bij het tonen van hun e-ticket én uitkaart. Reguliere seizoenkaarthouders en Legioen-leden dienen naast het scannen van het betreffende e-ticket ook nog hun legitimatie te tonen.

Diamondcardhouders krijgen donderdag vanaf 10:00 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het uitduel met Dinamo Tbilisi. Hieronder vind je de verschillende fases van de kaartverkoop.

Fases kaartverkoop:
Diamondcardhouders                         Donderdag 8 augustus 10:00 uur
Goldcardhouders                                 Donderdag 8 augustus 11:00 uur
Silvercardhouders Vrijdag 9 augustus 10:00 uur
Seizoenkaarthouders*/Legioen-leden Zaterdag 10 augustus 10:00 uur
Stop verkoop                                      Zondag 11 augustus 23:59 uur

Let op: Supporters hebben enkel toegang tot het uitvak met een door Feyenoord verkochte kaart.

*Alleen seizoenkaarthouders met een seizoenkaart op persoonsnaam (geen bedrijven)

Feyenoord – Dinamo Tbilisi kijk je in De Kuip
Op donderdag 8 augustus (19:30 uur) speelt Feyenoord de thuiswedstrijd tegen Dinamo Tbilisi. Voor dit duel zijn tot nu toe 25.000 kaarten verkocht. Kaarten zijn te koop vanaf 15 euro per stuk. Kinderen bezoeken deze wedstrijd al vanaf 10 euro. Klik hier om naar de Ticketshop te gaan