Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
Feyenoord-Roda%20JC%20Kerkrade-10

Kaartverkoop competitieduel met PSV start zaterdag

Voor seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes begint zaterdag 27 januari aanstaande de kaartverkoop voor de competitiewedstrijd van Feyenoord tegen PSV. De kaartverkoop start die dag om 9:00 uur. Feyenoord en PSV treffen elkaar op zondag 25 februari om 14:30 uur.

Seizoenkaarthouders kunnen een extra kaart bijkopen, leden van Het Legioen kunnen een kaart kopen per lidmaatschap. Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes kunnen twee kaarten aanschaffen. De voorrangsperiode loopt tot en met zaterdag 3 februari 8:59 uur. De kaartverkoop loopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Als er na deze voorrangsperiode nog kaarten over zijn voor deze wedstrijd, start deze kaartverkoop op zaterdag 3 februari om 9:00 uur.

Lidmaatschap
Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht voor de voorrangsperiode die op zaterdag 27 januari start. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).