Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
standaard_affiche_website_FEYADO

Kaartverkoop bekerduel Feyenoord – ADO start zaterdag

Feyenoord neemt het in de eerste ronde van de KNVB Beker op tegen ADO Den Haag. Seizoenkaarthouders hebben automatisch toegang tot deze wedstrijd, die op woensdag 20 september (aanvang 20:45 uur) wordt gespeeld in De Kuip. Voor leden van Het Legioen en Junioren van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes gaat de kaartverkoop aanstaande zaterdag 9 september om 9:00 uur van start.

Legioen-leden en Junioren Kameraadjes kunnen per persoon maximaal vier kaarten kopen. De voorrangsperiode loopt tot en met dinsdag 12 september. Op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie vind je meer informatie over de beschikbare vakken en de prijzen. Aanstaande vrijdagmiddag ontvangen Legioen-leden en Kameraadjes per e-mail extra informatie over het exacte aankoopproces.

Vrije verkoop
Mochten er na de voorrangsperiode voor Legioen-leden en Junioren Kameraadjes nog kaarten beschikbaar zijn, dan worden deze via vrije verkoop aangeboden. Deze verkoopperiode, waarbij geen clubkaartverplichting geldt en iedereen vier kaarten kan kopen, zal in dat geval starten op woensdag 13 september om 9:00 uur.

Nog geen lid?
Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht voor de voorrangsperiode die op zaterdag 9 september start. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden wél voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).