Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Kaartverkoop AS Trencín-uit start zaterdag

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen AS Trencín in de derde voorronde van de Europa League gaat zaterdag 4 augustus (morgen) van start. Het duel wordt op donderdag 9 augustus gespeeld in het stadion van MSK Zilina, waar 592 plekken in het bezoekersvak zijn gereserveerd voor Feyenoord-supporters.

Het aanvangstijdstip van het duel is nog niet zeker. In een eerder stadium waren beide clubs akkoord over een aanvangstijdstip van 20:30 uur, maar de Slowaakse club wil het duel graag om 19:00 uur spelen. Dit verzoek is door AS Trencín neergelegd bij de UEFA. Feyenoord adviseert supporters die van plan zijn naar Slowakije te reizen rekening te houden met een mogelijk ander aanvangstijdstip dan 20:30 uur. 

Diamondcardhouders krijgen zaterdag vanaf 9:30 uur als eerste de kans om kaarten te kopen voor het uitduel met AS Trencín. Hieronder vind je de verschillende fases van de kaartverkoop.

Fases kaartverkoop

Diamondcardhouders  Zaterdag 4 augustus 9:30 uur
Goldcardhouders  
Zaterdag 4 augustus 11:00 uur
Silvercardhouders Maandag 6 augustus 9:30 uur
SCC-houders op persoonsnaam (geen bedrijven)  / Legioen-leden   Maandag 6 augustus 13:00 uur
Stop verkoop Maandag 6 augustus 23:59 uur


Kaartverkoop thuiswedstrijd
Op donderdag 16 augustus (20:30 uur) speelt Feyenoord de thuiswedstrijd tegen AS Trencín. Voor dit duel zijn tot nu toe 15.000 kaarten verkocht aan seizoenkaarthouders, leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes. Vanaf zaterdag 4 augustus 9:00 uur kunnen ook overige supporters vier kaarten per persoon kopen. 

Klik hier om naar de Ticketshop te gaan.