Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
feypsv_website

Kaarten Johan Cruijff Schaal in de verkoop voor seizoenkaarthouders

Seizoenkaarthouders hebben vanaf morgen (zaterdag) 9:00 uur de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. De wedstrijd tussen bekerwinnaar Feyenoord en landskampioen PSV wordt op zondag 31 juli (aftrap 18:00 uur) gespeeld in de Amsterdam Arena.

Voor het duel om de Johan Cruijff Schaal zijn alleen nog buscombikaarten beschikbaar. Alle 2.400 treincombikaarten zijn uitverkocht. De prijs van een buscombikaart bedraagt 33,50 euro per stuk. De kaartverkoop verloopt enkel online, via www.feyenoord.nl/ticketshop.

Voorlopig heeft Feyenoord de beschikking over 7.100 toegangskaarten. Dit aantal is gebaseerd op de huidige logistieke mogelijkheden en de indeling van de vakken in de Amsterdam Arena. Mocht dit aantal niet toereikend zijn, dan zal Feyenoord alles in het werk stellen om de beschikking te krijgen over meer toegangskaarten voor Feyenoord-supporters.  

Kaarten zijn niet overdraagbaar
Feyenoord verkoopt de kaarten voor het duel om de Johan Cruijff Schaal in de vorm van omwisselbiljetten, die op de wedstrijddag omgewisseld dienen te worden voor een stadionkaart. Voor het kopen van een kaart hoef je nog niet in het bezit te zijn van je (nieuwe) seizoenkaart 2016-2017. Op elk omwisselbiljet wordt de naam van de seizoenkaarthouder geprint. Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Mindervaliden
Mindervaliden met een seizoenkaart voor 2016-2017 (vakken Y of Z mindervalide) kunnen zich per e-mail via www.feyenoord.nl/service aanmelden voor een kaart voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Belangrijk voor hen is om hun relatienummer hierin te vermelden en aan te geven of zij een begeleider willen meenemen. De prijs van een mindervalide- en begeleiderskaart is € 10,00 per combikaart.

Aanvullende informatie
Een eenmaal gekochte treincombikaart kan in een later stadium niet omgezet worden naar een buscombikaart. Supporters die een kaart kopen, krijgen in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal uitgebreid en persoonlijk bericht over het bezoeken van deze wedstrijd, met onder meer alle gedetailleerde reisinformatie (vertrektijden et cetera).