Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Kaarten Fortuna Sittard – Feyenoord blijven geldig

De kaarten voor de gestaakte editie van Fortuna Sittard – Feyenoord blijven geldig voor het restant van de wedstrijd komende dinsdag. Dit betekent dat Feyenoord-supporters die in het bezit waren van een kaart, hiermee ook komende week toegang hebben tot het stadion in Sittard. Het bekerduel wordt op 28 januari vanaf 20:00 uur uitgespeeld, nadat er afgelopen dinsdag niet kon worden verder gespeeld vanwege dichte mist.

Dinsdag naar de wedstrijd? Geef dit bij ons aan
Met als doel de organisatiekosten zo laag mogelijk te houden, verzoekt Feyenoord alle supporters met een kaart die ook komende dinsdag de wedstrijd in Limburg willen bezoeken, dit aan te geven bij de club. Dit kan via dit formulier en uiterlijk vóór zondag 26 januari aanstaande, 23:59 uur.

Met Fortuna Sittard en de autoriteiten in Sittard is overeengekomen dezelfde wedstrijdregeling aan te houden als afgelopen dinsdag. Dit betekent dat 400 supporters per autocombi reizen, plus 320 supporters per buscombi vanuit Born en 80 per buscombi vanuit Rotterdam.

Aanvullende informatie:

  • Voor toegang tot het stadion kunnen supporters hetzelfde e-ticket uit hun account downloaden en opnieuw gebruiken.
  • Alle supporters die de wedstrijd dinsdag (opnieuw) bezoeken, krijgen hier ook de uitpunten voor.
  • Supporters met een kaart die dinsdag niet in de gelegenheid zijn om (opnieuw) de wedstrijd te bezoeken, kunnen hun kaart niet annuleren. Ook krijgen zij het aankoopbedrag niet terug.
  • Voor het restant van de wedstrijd van komende dinsdag wordt geen nieuwe kaartverkoop opgestart.

Voor eventuele vragen kunnen supporters terecht bij Feyenoord Service & Tickets.

  • #forfey