Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
training%20do-13

Justin Bijlow als reservekeeper mee naar Alkmaar

Justin Bijlow zit aanstaande zondag voor de eerste keer bij de wedstrijdselectie van Feyenoord 1. Hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst neemt de keeper van Feyenoord Onder 19 als reservedoelman mee naar Alkmaar voor het uitduel met AZ, ter vervanging van Warner Hahn. Laatstgenoemde liep eerder deze week een kruisbandblessure op en is de rest van dit seizoen uitgeschakeld.

Voor Bijlow is het nieuws een fraai verjaardagscadeau. De talentvolle doelman viert vandaag (vrijdag) zijn achttiende verjaardag. Bijlow traint dit seizoen al regelmatig mee met het eerste elftal en reisde begin deze maand mee naar Portugal voor het trainingskamp. 

Van Bronckhorst kan zondag nog niet beschikken over Eric Botteghin. ‘Eric is op de weg terug van zijn hamstringblessure en maakte deze week grote stappen in zijn herstel, maar het duel tegen AZ komt voor hem nog te vroeg’, vertelde de hoofdtrainer, die tevens een update gaf over het herstel van Jari Schuurman (knieblessure). ‘Jari sloot afgelopen week deels weer aan bij de groep, maar is zondag eveneens niet beschikbaar.’

Wel kan Van Bronckhorst tegen de Alkmaarders weer beschikken over Karim El Ahmadi. De middenvelder is na zijn schorsing tegen PSV weer inzetbaar voor Feyenoord.