Fanshop
Fanshop
Feyenoord-AZ-70

Jørgensen verkozen tot Speler van de Maand maart

Nicolai Jørgensen is door de leden van Het Legioen verkozen tot ‘Legioen Speler van de Maand’ maart. De Deense spits kreeg 28 procent van de stemmen en eindigde daarmee boven Tonny Vilhena (26 procent) en Brad Jones (veertien procent).

Jørgensen was in de maand maart vier keer trefzeker voor Feyenoord. Drie van zijn vier goals maakte hij in de thuiswedstrijd tegen AZ, die met 5-2 gewonnen werd. Een week later was Feyenoords topscorer van waarde in het uitduel met sc Heerenveen (1-2 winst), door kort na rust voor de gelijkmaker te zorgen. In de eerste wedstrijd van de afgelopen maand, uit tegen Sparta Rotterdam (1-0 verlies), kwam Jørgensen niet tot scoren. 

Leden van Het Legioen kunnen maandelijks hun ‘Speler van de Maand’ kiezen. Zij kunnen elke maand twaalf Legioenpunten verdelen onder hun drie favoriete Feyenoord-spelers. De speler die de meeste Legioen-punten krijgt toebedeeld, ontvangt de prijs ‘Legioen Speler van de Maand’. Onder alle Legioen-leden die hebben gestemd, worden drie gesigneerde shirts van de Speler van de Maand verloot.

De opgetelde punten wijzen aan het eind van het seizoen uit welke Feyenoorder zich ‘Legioen Speler van het Seizoen’ mag noemen. Hij ontvangt de bijbehorende prijs uit handen van een lid van Het Legioen. Meer informatie over de ‘Speler van de Maand’ verkiezing vind je hier