Fanshop Tickets
DSC00438

Jørgensen terug op trainingsveld

Nicolai Jørgensen heeft maandagochtend zijn rentree gemaakt op het trainingsveld van Feyenoord. De spits verliet afgelopen vrijdag het trainingskamp van de Deense nationale ploeg in verband met een liesblessure. Zonder Jørgensen speelde Denemarken afgelopen zondag doelpuntloos gelijk in en tegen Roemenië.

Tijdens de eerste oefensessie in de week van de Klassieker trainde Jørgensen evenals Bilal Basaçikoglu en Terence Kongolo (grotendeels) apart van de groep. Basaçikoglu en Kongolo zijn op de weg terug na een blessure. Ze ontbraken allebei in de afgelopen wedstrijden tegen AZ en sc Heerenveen, evenals in het benefietduel met FC Dordrecht.

Trainer Giovanni van Bronckhorst liet na de wedstrijd tegen FC Dordrecht weten dat hij verwacht dat de groep aanstaande donderdag voor het eerst weer compleet is op het trainingsveld.

In verband met het ontbreken van de internationals werd de groep maandagochtend aangevuld met verschillende spelers van Feyenoord Onder 19, te weten Mats Knoester, Jordy Wehrmann, Boyd Reith, Nigel Robertha en Tyrell Malacia.

Zonder de internationals werkt Feyenoord dinsdag om 10:30 uur nog een openbare training af op Varkenoord. Woensdag heeft de selectie een rustdag, de trainingen op donderdag en vrijdag zijn besloten. De afsluitende training op zaterdag in aanloop naar Ajax – Feyenoord vindt plaats in De Kuip en is vrij toegankelijk voor publiek. Meer bezoekersinformatie over deze training wordt later deze week gecommuniceerd via deze website.