Fanshop
Fanshop
IMG_9947

Jørgensen sluit aan bij groepstraining

Goed nieuws voor trainer Giovanni van Bronckhorst in aanloop naar het thuisduel met AZ: Nicolai Jørgensen heeft donderdag de groepstraining hervat. De Deense spits werkte woensdag nog een binnenprogramma af vanwege klachten aan zijn enkel, maar trainde donderdagochtend weer volledig mee.

Steven Berghuis ontbrak donderdag wel op Varkenoord. De aanvaller werkte een binnenprogramma af. Ook Brad Jones (onderbeen), Bilal Basaçikoglu (enkel), Eljero Elia (enkel en kuit), Terence Kongolo (verrekking in bovenbeen) en Marko Vejinovic (knie) waren nog niet van de partij op het trainingsveld.

Mede vanwege hun afwezigheid trainden jeugdspelers Dylan Vente en Tyrell Malacia donderdag mee met de eerste selectie. Van Bronckhorst schotelde zijn spelers onder meer een afwerkvorm, een positiespel en een partijspel voor. 

In aanloop naar de thuiswedstrijd tegen AZ van aanstaande zondag traint Feyenoord nog twee keer. Zowel de sessie van vrijdag als die van zaterdag is besloten en dus niet toegankelijk voor publiek.