Fanshop
Fanshop
Feyenoord-FC Twente-17.JPG

Jørgensen: ‘Doelpunt op gevoel’

Nadat hij vorige week al een doelpunt meepikte in de uitwedstrijd tegen FC Groningen, was Nicolai Jorgensen ook in de thuiswedstrijd tegen FC Twente (2-0). trefzeker. Met een fraai schot besliste de Deense spits tien minuten voor het duel met de Tukkers.

Met zijn goal liet Jørgensen zien over ‘torinstinct’ te beschikken. De spits draaide op de rand van het strafschopgebied weg van zijn directe tegenstander en wist vervolgens precies waar het doel stond. ‘Ik dacht niet na en schoot gewoon richting doel. Het was een doelpunt op gevoel,’ zei de doelpuntenmaker na afloop.

Jørgensen toonde zich bescheiden na de zege op Twente. ‘Het was een lastige wedstrijd. Twente speelde anders dan Groningen vorige week, waardoor ook wijzelf wat moeizamer voor de dag kwamen. Persoonlijk had ik wel vaker kunnen scoren vandaag. Dat hoop ik in de toekomst te kunnen laten zien aan de supporters. Voor nu ben ik vooral opgelucht dat ik ook in de eerste officiële thuiswedstrijd een doelpunt heb gemaakt. Dat geeft vertrouwen.’

 

Danish dynamite! @nicolaijorgensen9 #feytwe #Feyenoord

Een foto die is geplaatst door Feyenoord Rotterdam (@feyenoord.rotterdam) op