Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

‘Mijn gevoel was al een tijdje hier’

Jordy Clasie kon naar Spanje, Frankrijk en België, maar koos ervoor om Engeland te verlaten voor een terugkeer naar Feyenoord. ‘Ik heb alle opties overwogen, maar ik wilde hier weer graag spelen,’ glunderde de middenvelder, die komend seizoen wordt gehuurd van Southampton.

‘Ik voel me goed,’ vertelde Clasie woensdagmiddag voor de camera van Feyenoord TV bij zijn presentatie. De rasechte Feyenoorder (speler van Feyenoord 1 tussen 2011 en 2015) kijkt uit naar zijn rentree in De Kuip.

‘In het buitenland spelen is een mooie ervaring geweest, maar het is niet precies geworden wat ik ervan had gehoopt,’ stelde Clasie, die in Engeland voor Southampton en in België voor Club Brugge speelde.

Feyenoord-gevoel
‘Feyenoord ben ik altijd blijven volgen. Als je eenmaal dat Feyenoord-gevoel hebt, zal dat nooit meer weggaan. Als je weg bent bij de club, blijf je supporter. En wat de club de laatste jaren heeft gepresteerd, met vier prijzen in drie jaar tijd, dat is geweldig voor iedereen die de club een warm hart toedraagt.’

Clasie hoopt komend seizoen zelf belangrijk te kunnen zijn in de jacht op nieuwe prijzen. ‘Ik wil weer belangrijk zijn voor Feyenoord,’ klonk het stellig uit de mond van de aanwinst. Bekijk het volledige interview met Clasie in de videospeler.