Fanshop
Fanshop
FEY_19734_D_9

Joop van Daele aanwezig bij start Europa Cup arrangement

Joop van Daele is vandaag (dinsdag) aanwezig op de eerste dag van het unieke Europa Cup arrangement, dat deze week plaatsvindt in De Kuip. Supporters die een plaats bij de start van het arrangement hebben gereserveerd, hebben zodoende de mogelijkheid de oud-speler, die Feyenoord in 1970 naar de Wereldbeker schoot, te ontmoeten.

Met het exclusieve arrangement laat Feyenoord haar supporters het succesjaar 1970 opnieuw beleven, onder meer met een rondleiding door het stadion waarin de Europa Cup 1 centraal staat. Uiteraard bestaat de mogelijkheid om met de Cup op de foto te gaan, bezoek je de fototentoonstelling van John Blaak en is later deze week ook Ove Kindvall aanwezig. De voormalig topspits komt speciaal voor het arrangement vanuit Zweden naar Rotterdam. 

Speciaal voor het arrangement dook ook Feyenoord TV in het verleden. Bekijk hieronder in de videospeler het legendarische doelpunt van Van Daele tegen Estudiantes in 1970, dat Feyenoord na de Europa Cup 1 ook de Wereldbeker opleverde.