Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Jonge Feyenoorders trainen als Feyenoord-prof

De zomer van Feyenoord Soccer Schools is in volle gang! Ruim 800 deelnemers trainen deze maanden in tropische temperaturen op de Feyenoord-manier tijdens een één-, twee- of driedaags Soccer Camp. Inschrijven voor een van de komende voetbalkampen is nog mogelijk.

De Soccer Camps worden georganiseerd op tien verschillende locaties, waarvan Varkenoord er één is. De jonge Feyenoorders ervaren dus door heel Nederland hoe het is om te trainen als een echte Feyenoord-speler. Zo wordt er onder leiding van de trainersstaf gewerkt aan de conditie, techniek en samenspel. Dit jaar trainden ook zestien keepers voor het eerst op de Feyenoord-manier.

All Stars
Alle deelnemers maken kans om geselecteerd te worden voor een van de twee All Star-teams van Feyenoord Soccer Schools. Deze twee ploegen spelen na deze zomer een wedstrijd tegen een team van Feyenoord Academy. De trainers selecteren niet alleen op talent, maar kijken ook naar inzet, gedrag en respect voor medespelers en tegenstanders.

Inschrijven nog mogelijk
Inschrijven voor enkele van de komende Soccer Camps is nog mogelijk. Bovendien is de inschrijving voor een van de voetbalkampen in de herfst van dit jaar vanaf vandaag geopend. Voor meer informatie en een overzicht van de Soccer Camps bij jou in de buurt ga je naar de website van Feyenoord Soccer Schools.

Volg @Feyenoord.soccerschools op Instagram of op Facebook voor meer (sfeer)beelden van de Soccer Camps!