Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord O21

Jong Feyenoord verspeelt voorsprong tegen tiental Groningen

Jong Feyenoord heeft de kans laten liggen om Jong FC Groningen achter zich te laten in Poule A van de Reservecompetitie. Tegen een tiental van de noorderlingen werd in de slotfase een 1-3 voorsprong weggegeven: 3-3.

Sam Schreck zette de thuisploeg binnen twintig minuten op voorsprong, maar die werd direct na rust weggepoetst door Rodney Huijgen. Hij trok de stand in de 47ste minuut gelijk. Jong Feyenoord zette daarna door en kwam zo’n vijf minuten later op een 1-2 voorsprong via Luciano Narsingh.

De drie punten leken na een klein uur al binnen, toen Jong FC Groningen-doelman Jan de Boer rood kreeg voor het onderuithalen van een doorgebroken speler en Yassin Ayoub de toegekende vrije trap benutte. Maar niets was minder waar.

Amir Absalem bracht in de 76ste minuut de spanning terug met een intikker en besloot een enerverende tweede helft even later met de 3-3. Daardoor blijft het verschil op de ranglijst tussen de belofteteams van FC Groningen en Feyenoord twee punten in het voordeel van de noorderlingen. Jong Feyenoord heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Jong FC Groningen – Jong Feyenoord 3-3
Scoreverloop:
18’ 1-0
47’ 1-1 Huijgen
53’ 1-2 Narsingh
57’ 1-3 Ayoub
76’ 2-3
80’ 3-3 

Bijzonderheden:
54’ Rode kaart Jan de Boer (FC Groningen).

Opstelling Jong Feyenoord: Marsman; Hall, Valk, Van der Zeeuw, Hartman; Kelly, Ayoub (81’ Knoll), Naujoks; Narsingh, De Mooij (66’ Omgba), Huijgen (74’ Gündüz).