Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Jong Feyenoord op weg naar Engeland

Jong Feyenoord reist vandaag (maandag) met een zeventienkoppige selectie af naar Engeland, waar op dinsdag de eerste wedstrijd in de groepsfase van de Premier League International Cup wordt gespeeld. Meer informatie over het duel met Sparta Praag U23, dat live wordt uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord, lees je in dit bericht.

De selectie van hoofdtrainer Peter van den Berg treedt dinsdagavond om 20:00 uur (Nederlandse tijd) aan tegen Sparta Praag U23. Het duel wordt gespeeld op The Recreation Ground van Aldershot Town FC, waar Feyenoord Onder 19 vorig seizoen in de achtste finales van de UEFA Youth League de leeftijdsgenoten van Chelsea trof.

Aanvankelijk zou Jong Feyenoord de eerste groepswedstrijd spelen tegen Leicester City U23. Dat duel werd na de tragische helikoptercrash, waarbij vijf mensen onder wie de clubeigenaar van Leicester omkwamen, afgelast. Die wedstrijd wordt op dinsdag 29 januari 2019 ingehaald. Op woensdag 19 december 2018 treft Jong Feyenoord eerst nog Reading U23.

Tot de selectie voor het Premier League International Cup-duel behoren behalve selectieleden van Jong Feyenoord ook spelers van Feyenoord 1. Zo reist het duo Luis Sinisterra en Jeremiah St. Juste mee naar Engeland. De Colombiaanse buitenspeler is op de weg terug van een blessure, terwijl de rechtsback terugkeert van een schorsing. De twee kunnen zodoende midweeks speelminuten maken. De volledige selectie vind je hieronder:

Selectie Jong Feyenoord:

Ramón ten Hove
Elber Evora
Mats Knoester
Noah Lewis
Lutsharel Geertruida
Jeremiah St. Juste
Boyd Reith
Achraf El Bouchataoui
Wouter Burger
Jordy Wehrmann
Jari Schuurman
Orkun Kökcü
Jaron Vicario
Joël Zwarts
Luis Sinisterra
Daudè van der Kust
Cheick Touré

Wedstrijd live op YouTube
Het duel Jong Feyenoord - Sparta Praag U23 wordt dinsdagavond live uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Abonneer je hier op het kanaal en krijg een melding als de uitzending van start gaat, zodat je niets hoeft te missen van de wedstrijd van de beloften!

 

  • Jong Feyenoord