Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
_A6H5263

Jong Feyenoord begint op Varkenoord aan voorbereiding

Ruim anderhalve week nadat de selectie van Feyenoord 1 van start is gegaan, begon vanochtend (donderdag) ook Jong Feyenoord aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Onder de stralende zon leidde nieuwbakken hoofdtrainer Peter van den Berg zijn eerste training op Varkenoord.

Met een relatief kleine groep kon de selectie van Van den Berg meteen flink aan de bak. Tussen de verschillende oefenvormen en partijtjes door, trokken de tien aanwezige spelers constant sprintjes van lijn tot lijn. Omdat diverse spelers nog met de eerste selectie van Feyenoord meetrainen, bestond de groep vandaag uit Boyd Reith, Ian Smeulers, Jaron Vicario, Daudè van der Kust, Jari Schuurman, Joël Zwarts, Noah Lewis, Jeremy van Mullen en keeper Jordie van Leeuwen.

Ook doelman Joey Koorevaar van Feyenoord Onder 19 sloot aan, aangezien Elber Evora de keeperstrainingen bij Feyenoord 1 volgt zolang WK-ganger Brad Jones nog afwezig is. ‘In de loop van de voorbereiding sluiten die jongens nog wel aan,’ vertelde Van den Berg voor de camera van Feyenoord TV. ‘Dan hebben we nog even om als team samen te werken. Maar in principe gaat de speelwijze van Jong Feyenoord niet heel anders zijn dan die van Feyenoord 1.’

Bekijk in de videospeler het volledige interview met Peter van den Berg over de eerste training en de verdere ontwikkelingen rondom Jong Feyenoord.