Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Jeugdinternationals terug op Varkenoord

Na een weekend zonder competitievoetbal heeft Feyenoord maandagmiddag de training hervat. Trainer Fred Rutten verwelkomde op Varkenoord onder meer de teruggekeerde jeugdinternationals in zijn selectie, die zich voorbereidt op de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van aanstaande zaterdag. Jordy Clasie, Kenneth Vermeer en Karim El Ahmadi ontbraken wegens interlandverplichtingen nog op het trainingsveld.

Joris Mathijsen, die de voorbije weken aan de kant stond met een kuitblessure, trainde grotendeels met de groep mee. Luke Wilkshire werkte onder leiding van hersteltrainer Marcel Cas een individuele training af. De Australische back is op de weg terug van een hamstringblessure, die hij opliep in de thuiswedstrijd tegen HNK Rijeka.

Rick Karsdorp en Wessel Dammers keerden met een goed gevoel terug op Varkenoord. Het tweetal debuteerde afgelopen donderdag voor Jong Oranje, in de vriendschappelijke interland tegen Jong Duitsland. Ook Tonny Vilhena en Jean-Paul Boëtius, die het enige doelpunt voor zijn rekening nam, kwamen in dat duel in actie. Verder meldde ook Bilal Basaçikoglu zich weer in Rotterdam, nadat hij de afgelopen week op pad was met Turkije Onder 21.

Feyenoord werkt deze week met vier groepstrainingen toe naar een belangrijke week, die komende zaterdag van start gaat met de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. Zowel dinsdag als donderdag werkt de selectie vanaf 10.30 uur een openbare training af op Varkenoord. De afsluitende training van vrijdag is besloten en daarmee niet toegankelijk voor publiek en pers. Vijf dagen na de competitiewedstrijd tegen de huidige hekkensluiter in de Eredivisie later wacht de Europa League-kraker tegen Sevilla FC, de huidige koploper in groep G. De week wordt afgesloten in Eindhoven, waar Feyenoord op bezoek gaat bij koploper PSV.

Nog geen kaart voor de aanstaande belangrijke duels met FC Dordrecht en Sevilla? Kijk op www.feyenoord.nl/tickets en steun de ploeg van Fred Rutten in de Eredivisie en de Europa League!