Fanshop
Fanshop
DSC07761

Jeugdig Feyenoord werkt toe naar Benefietwedstrijd

Feyenoord heeft dinsdag met een jeugdige selectie toegewerkt naar de Benefietwedstrijd van woensdagavond. Hoofdcoach Giovanni van Bronckhorst zag in aanloop naar het duel met ADO Den Haag meerdere spelers van Feyenoord Onder 19 aan het werk op de openbare training.

Van Bronckhorst kan woensdagavond niet beschikken over tien internationals. Onder anderen de doelmannen Brad Jones (Australië) en Justin Bijlow (Jong Oranje) vlogen begin deze week uit, waardoor keeperstrainer Khalid Benlahsen dinsdag op het veld stond met de keepers Ramón ten Hove (Feyenoord 1), Jordie van Leeuwen (Onder 19) en Elber Evora (Onder 18).

De verdedigers Boyd Reith en Noah Lewis, middenvelder Jordy Wehrmann en aanvallers Daudé van der Kust en Joël Zwarts werkten zich ook in het zweet op het trainingsveld van Varkenoord. Daar trainden ze samen met onder anderen Sam Larsson, die op de weg terug is na een hamstringblessure.

Kaartverkoop Feyenoord – ADO Den Haag
Voor het duel Feyenoord – ADO Den Haag zijn nog kaarten beschikbaar. Kaarten voor de Benefietwedstrijd kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop via de Online Ticketshop. Per persoon kan een onbeperkt aantal kaarten worden gekocht. Seizoenkaarten zijn niet geldig bij de Benefietwedstrijd.