Fanshop
Fanshop
Jeremiah%20St

Jeremiah St. Juste: van covermodel naar pechvogel

Het nieuwe Feyenoord Magazine is uit en op de cover prijkt deze keer Jeremiah St. Juste. Op het moment van het interview met bijbehorende fotoshoot op locatie in Rotterdam was de 21-jarige verdediger bezig aan een sterk debuutseizoen in De Kuip. Voor zijn schouderblessure, opgelopen in de uitwedstrijd tegen Vitesse op 11 februari, was dan ook een nauwelijks ongelukkiger moment denkbaar. Terwijl het blad al bij de drukker lag onderging St. Juste een operatie, die hem voor de rest van het huidige seizoen aan de kant houdt.

Feyenoord TV ging thuis bij St. Juste op ziekenbezoek en bracht hem het eerste exemplaar van het magazine. Het covermodel blikt daarin terug op de afgelopen weken en legt uit waarom een operatie aan zijn schouder noodzakelijk was. Bekijk het item in de videospeler.

In het nieuwe Feyenoord Magazine maak je niet alleen nader kennis met Jeremiah (21), maar ook met zijn broer Yoshua (27), speler van het Nederlands zaalvoetbalteam. In het leven van de twee broers staat de bal centraal. Aan de hand van drie belangrijke plaatsen voor de familie St. Juste leren we de twee beter kennen. ‘Jeremiah was altijd een boefje, had voor zijn leeftijd een grote mond en wilde graag tegen iedereen opboksen’, vertelt Yoshua St. Juste.

Vriendjes
Verder ging Henk Timmer voor Omkijken met Gerard Meijer op bezoek bij zijn ‘vriendje’. ‘Gerard was de enige die aan me mocht zitten’, vertelt de oud-doelman van Feyenoord. Daarnaast dook Feyenoord Magazine in het Varkenoord-verleden van Robin van Persie, vertelt kickbokser Luis Tavares over zijn sport en band met Feyenoord, is er aandacht voor de benefietwedstrijd voor ‘Support Casper’ en beantwoordt Tyrell Malacia vragen van Legioen-leden.

Word lid
Ook elf keer per jaar Feyenoord Magazine ontvangen? Sluit je dan aan bij Het Legioen via www.hetlegioen.nl. Het Feyenoord Magazine is ook los te koop in de fysieke Feyenoord Fanshops.