Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Street%20League%20TV

Jeremy Sno nieuwe presentator Feyenoord Street League

De organisatie van de Feyenoord Street League is versterkt met een eigen presentator. Jeremy Sno, bekend van onder andere zijn hoofdrol in de musical ‘The Lion King’, gaat bij verschillende activiteiten van de Street League presenteren en video’s maken.

Jeremy Sno wilde van jongs af aan performen. Na het volgen van de theaterschool speelde hij in verschillende soaps, dramaseries, crimi’s en comedyseries. Zijn eerste grote rol was Serge Bruinzorg, in de serie Finals van BNN.

Hij was onder andere presentator van het programma Mulder & Sno op RTV Rijnmond.

Jeremy speelde de hoofdrol van Mufasa in de musical The Lion King, een coproductie van Joop van den Ende Theaterproducties en Walt Disney Theatricals. Vervolgens speelde hij de hoofdrol Ahmed Kathrada in de musical Amandla Mandela!, waarmee hij in grote theaters als het Nieuwe Luxor en Carré stond. Jeremy deed een grote shoot met Erwin Olaf voor Linda Magazine en is te zien in de rol van Arjan/Barman, in de TOTO voetbalserie ‘Broek Uit Altijd Lastig’. Jeremy zet zich ook in voor goede doelen. Hij was Ambassadeur van Childslife en Stichting Doe Een Wens en is hij speler van het Worldmasterteam, bestaande uit oud profvoetballers en tv personalities.

Sinds de zomer van dit jaar is Jeremy een eigen YouTube-kanaal begonnen met Rob Geus, waarin elke week een andere BN’er wordt geïnterviewd, zoals Enzo knol en Jandino. Ook was hij het gezicht in de promotiefilm van de Feyenoord Street League voor het nieuwe seizoen.

Met de kennis en ervaring van Jeremy hoopt Feyenoord de belevingswereld van de Street League verder uit te breiden, waardoor steeds meer mensen in Rotterdam-Zuid en omliggende wijken komen te weten wat de Feyenoord Street League is.

Bij de eerste wedstrijddag was Jeremy al op één veldje aanwezig, zoals je in de video kunt zien. Wellicht staat hij binnenkort bij jou op het veldje!