Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Jasper van Kempen nieuwe manueel therapeut Feyenoord 1

Jasper van Kempen volgt met ingang van het komende seizoen Fred Zwang op als manueel therapeut van het eerste elftal van Feyenoord. Van Kempen (35 jaar) is sinds 2016 in dienst van Feyenoord Academy als fysiotherapeut en manueel therapeut. Hij zal nu dus de stap maken van Varkenoord naar 1908.

Van Kempen studeerde achtereenvolgens af als sport- en bewegingsleider aan het CIOS in Goes en als fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool Breda. In Brussel volgde hij een bachelor Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Vrije Universiteit, waarna hij nog twee masters afrondde binnen de specialisatie Manuele Therapie. Na zijn studie ging Van Kempen aan de slag bij de KNZB, afdeling dames waterpolo en bij het Sportmedisch Centrum van de KNVB, waar hij diverse nationale jeugdteams begeleidde.

Technisch directeur Martin van Geel is blij met de aanstelling van Van Kempen: ‘Het is een goed teken dat niet alleen spelers maar ook stafleden zich door ontwikkelen op de Academy. We hebben met Jasper een zeer geschikte opvolger gevonden voor Fred.’