Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
masc-dordrecht

Jaedrick (9) verricht aftrap benefietwedstrijd

De aftrap van de benefietwedstrijd tussen Feyenoord en FC Dordrecht wordt aanstaande woensdag verricht door de 9-jarige Jaedrick van de Werp uit Dordrecht. De opbrengst van het duel in De Kuip gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken voor extra onderzoek naar sikkelcelziekte. Jaedrick lijdt aan deze ernstige chronische bloedziekte die gekenmerkt wordt door hevige bloedarmoede en het optreden van periodieke aanvallen.

Feyenoord TV nodigde Jaedrick en zijn moeder deze week uit in De Kuip en keek met hen alvast vooruit naar woensdag. ‘Ik sprong bijna een gat in de lucht toen ik hoorde dat ik de aftrap mocht doen,’ vertelt Jaedrick. ‘Ik hoop dat ik met Eljero Elia het veld op mag lopen, omdat hij mijn favoriete speler van Feyenoord is. En hij is spits, net als ik.’

Bekijk het volledige item, waarin ook meer wordt verteld over de relatief onbekende sikkelcelziekte, hieronder in de videospeler.

Wil jij op één avond de benefietwedstrijd Feyenoord - FC Dordrecht bekijken, de helden van Oud-Feyenoord in actie zien tegen de Suriprofs Legends én het goede doel steunen? Kom dan volgende week woensdag 22 maart naar De Kuip! Kaarten kosten slechts € 10,- en zijn te koop via www.feyenoord.nl/ticketshop.