Fanshop
Fanshop
Feyenoord 1

Internationals sluiten weer aan in Rotterdam

Hoofdcoach Jaap Stam zag donderdagochtend vijf internationals terugkeren op het trainingsveld. Steven Berghuis, Kenneth Vermeer, George Johnston, Wouter Burger en Marouan Azarkan sloten weer aan bij de groep. Renato Tapia en Marcos Senesi ontbraken nog op 1908.

Waar het vijftal op tijd in Rotterdam was om een goede training af te werken voor het oog van tientallen supporters, konden Tapia en Senesi vanwege verre vluchten nog niet direct meters maken na hun interlands met respectievelijk Peru en Argentinië Onder 23.

De Argentijnse aanwinst liet zich nog wel even zien op het trainingscomplex en maakte kennis met zijn nieuwe medespelers, maar zal pas later aansluiten. Senesi is komende zondag al wel inzetbaar voor Feyenoord.

Feyenoord – ADO Den Haag kijk je in De Kuip
Komende zondag komt ADO Den Haag op bezoek in De Kuip. Het Eredivisieduel staat in het teken van het Sophia Kinderziekenhuis (lees hier meer) en wordt voorafgegaan door een voorwedstrijd. Wil jij niets missen? Er zijn nog kaarten verkrijgbaar in de officiële Online Ticketshop van Feyenoord.