Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Feyenoord 1

Feyenoorders maken zich op voor interlands

Twaalf spelers uit de selectie van Giovanni van Bronckhorst melden zich deze week tijdens de interlandbreak bij verschillende nationale (jeugd)teams. Een overzicht.

Nederlands elftal – Tonny Vilhena en Steven Berghuis
Tonny Vilhena en Steven Berghuis zijn door bondscoach Ronald Koeman opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal. De eerste interland is aanstaande donderdag op vertrouwde grond: dan neemt Oranje het in De Kuip op tegen Wit-Rusland. Erbij zijn? Koop je kaarten hier! Zondag 24 maart volgt de interland tegen Duitsland in de Johan Cruijff Arena.

Donderdag 21 maart: Nederland – Wit-Rusland
Zondag 24 maart: Duitsland – Nederland

Zweden – Sam Larsson
Sam Larsson heeft zich bij het nationale team van Zweden gemeld voor twee EK-kwalificatiewedstrijden. De eerste is op zaterdag 23 maart thuis tegen Roemenië, gevolgd door de uitwedstrijd drie dagen later tegen buurland Noorwegen.

Zaterdag 23 maart: Zweden – Roemenië
Dinsdag 26 maart: Noorwegen – Zweden

Denemarken – Nicolai Jørgensen
Nicolai Jørgensen en Denemarken beginnen op dinsdag 26 maart aan de kwalificatiereeks voor het EK 2020, met een uitwedstrijd tegen Zwitserland. Vijf dagen eerder (donderdag 21 maart) oefenen de Denen in en tegen Kosovo.

Donderdag 21 maart: Kosovo – Denemarken
Dinsdag 26 maart: Zwitserland – Denemarken

Curaçao – Cuco Martina
Cuco Martina kan op zaterdag 23 maart zijn 37ste interland spelen in het shirt van Curaçao. Het nationale team speelt die dag uit tegen Antigua & Barbuda. Het is de vierde wedstrijd in de kwalificatie voor de ONCACAF Nations League.

Zaterdag 23 maart: Antigua en Barbuda – Curaçao

Jong Oranje – Tyrell Malacia
Tyrell Malacia is opgeroepen voor twee oefeninterlands van Jong Oranje aan het eind van de maand maart. Op zondag 24 maart treffen de beloften de leeftijdsgenoten van de Verenigde Staten (17:00 uur), twee dagen later is Jong Egypte de opponent (15:00 uur). Beide wedstrijden worden in de Pinatar Arena in Spanje gespeeld.

Zondag 24 maart: Jong Verenigde Staten – Jong Oranje
Dinsdag 26 maart: Jong Egypte – Jong Oranje

Oranje Onder 20 – Ramón Ten Hove, Jordy Wehrmann en Dylan Vente
Met Ramón ten Hove, Jordy Wehrmann en Dylan Vente maken drie Feyenoorders deel uit van de selectie van Nederland Onder 20. Zij treffen Mexico Onder 20 op vrijdag 22 maart en Tsjechië Onder 20 op maandag 25 maart.

Vrijdag 22 maart: Oranje Onder 20 – Mexico Onder 20
Maandag 25 maart: Tsjechië Onder 20 – Oranje Onder 20

Oranje Onder 19 – Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü en Wouter Burger
Lutsharel Geertruida, Orkun Kökcü en Wouter Burger verblijven – evenals Feyenoord O19-verdediger Ramon Hendriks – deze periode bij Oranje Onder 19 voor wedstrijden in de eliteronde. Die begint op woensdag 20 maart tegen Wales, gevolgd door duels met Slovenie (23 maart) en Spanje (26 maart). Indien Oranje als eerste eindigt, plaatst het zich voor het EK in juli.

Woensdag 20 maart: Wales Onder 19 – Oranje Onder 19
Zaterdag 23 maart: Slovenië Onder 19 – Oranje Onder 19
Dinsdag 26 maart: Spanje Onder 19 – Oranje Onder 19