Fanshop
Fanshop
street%20league-26

Inschrijving nieuwe seizoen Feyenoord Street League van start

De inschrijving voor het nieuwe seizoen van de Feyenoord Street League is geopend. De straatvoetbalcompetitie van Feyenoord wordt voor het eerst uitgebreid naar Rotterdam-West.

Jongens en meisjes uit Rotterdam-Zuid, Rotterdam-West en Ridderkerk die komend schooljaar in groep 6, 7 of 8 zitten kunnen zich vanaf nu inschrijven voor de straatvoetbalcompetitie van Feyenoord via www.feyenoordstreetleague.nl. Deelname aan de Street League is gratis!

In de Feyenoord Street League halen teams niet alleen punten door wedstrijden te winnen, maar ook door sportief en sociaal gedrag te tonen. De competitie bestaat uit tien speelronden op zondagmiddag van 12:00 tot 13:00 met officiële wedstrijdbegeleiding én een speciale finaledag op een bijzondere plek. De thuiswedstrijden worden gespeeld op een veldje in de eigen wijk. Als deelnemend team ontvang je jouw eigen adidas-wedstrijdtenue en mag je deelnemen aan een trainingskamp en workshops van Feyenoord.

Je kunt je individueel aanmelden of direct als volledig team. Kijk voor meer informatie over de Feyenoord Street League of om je direct in te schrijven op www.feyenoordstreetleague.nl.

Afgelopen seizoen namen dertig teams deel aan de Feyenoord Street League. Na een spannende finaledag op het Schouwburgplein kroonde Triple-B uit Ridderkerk zich toen voor het tweede jaar op rij tot winnaar.