Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
eLeague_WEB_VISUAL

Inschrijving derde kwalificatietoernooi Feyenoord eLeague gestart

Ben jij een fanatieke gamer en wil je het graag opnemen tegen je mede-supporters? Schrijf je dan nu in voor het derde en eerstvolgende kwalificatietoernooi voor de Feyenoord eLeague!

Wat is de Feyenoord eLeague?
De Feyenoord eLeague is een groot FIFA-toernooi, dat eind juni plaatsvindt in De Kuip. Feyenoord biedt in totaal 768 supporters de kans om zich te kwalificeren voor het evenement. Van januari tot en met juni vindt elke maand een online kwalificatietoernooi plaats met 128 deelnemers. Eindig je hier bij de eerste acht? Dan plaats je je voor de Feyenoord eLeague.

Hoe kan ik me kwalificeren?
Wil je ook meedoen aan de Feyenoord eLeague? Schrijf je dan in voor een van de online kwalificatietoernooien. De derde en eerstvolgende is op donderdag 8 maart aanstaande, van 18:00 uur tot 22:00 uur. Inschrijven doe je hier!

Speelwijze en spelregels
Het toernooi begint met een groepsfase (vier speelminuten per helft) van 32 poules met allen vier deelnemers. Iedere deelnemer speelt één keer tegen zijn of haar tegenstander. De beste twee deelnemers van elke poule plaatsen zich voor de knock-outfase. Ook in de knock-outfase speelt iedere deelnemer één keer tegen zijn of haar tegenstander. Bij een gelijkspel (na negentig spelminuten) in de knock-outfase wordt met golden goal bepaald wie er doorgaat naar de volgende ronde. Uiteraard worden alle wedstrijden met het officiële Feyenoord-team gespeeld.

Finaleplaatsen
Inmiddels zijn er al twee kwalificatietoernooi gespeeld en hebben twee supporters zich middels het Kameraadjes FIFA-toernooi gekwalificeerd. In totaal zijn er inmiddels dus achttien deelnemers verzekerd van deelname aan de Feyenoord eLeague. De namen: Zakaria Akkouh, Robin Sterk, David van Bodegom, Roy Visser, Dylan van der Net, Ryan Heeren, Delano Dörr, Omer Dahir, Christian van Starkenburg, Twan Brobbel, Sven Schalk, Thijs den Dunnen, Jort Louwes, Robin Lodder, Lars de Jong, Ricardo Westerhout, Djivan van der Hast en Olvier Taurozzi.

Volg Feyenoord eSports
Wil jij op de hoogte blijven van alle andere toernooien, activiteiten en wil je een kijkje achter de schermen krijgen? Volg Feyenoord eSports dan via Instagram.