Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
ac7e4c42781c3bf70fd45dc1934f1785_1024_768

Inhaalronde in Feijenoord

Tijdens de inhaalronde (speelronde 2) in deelgemeente Feijenoord hebben we weer als vanouds kunnen genieten van een aantal leuke en alweer de allerlaatste wedstrijden voor de winterstop. Hieronder een korte terugblik op de wedstrijden in de competitie van Feijenoord.

We beginnen met de wedstrijd tussen FC Rotterdam en FC Real op het Helderheidsplein. De teams hadden er vooraf allebei zin in en dat was terug te zien in de vroege aanwezigheid van de spelers en hun begeleiders. Dat beide teams aan elkaar gewaagd waren werd al kort na de aftrap duidelijk. Na een paar minuten nam het fanatisme van beide teams enorm toe, maar hielden de keepers hun doel schoon. Tot aan de 15e minuut, waarin de thuisploeg op voorsprong kwam en deze uit wist te bouwen tot een 3-0 voorsprong voor de rust. Maar FC Real liet zich niet kennen en kwam na rust fel terug in de wedstrijd. Met een tussenstand van 4-3 konden we wel spreken van een bloedstollende wedstrijd. Maar tijdens de laatste 10 minuten was het toch FC Rotterdam dat de overhand nam en nog driemaal scoorde. Eindstand tussen Fc Rotterdam en FC Real: 7-3.

Ondertussen speelde Feyenoord Bikkels thuis tegen FC Afri. In een zeer sportieve wedstrijd, waarin FC Afri de bovenliggende partij was, zag de neutrale toeschouwer een heel leuke wedstrijd. FC Afri begon goed aan de wedstrijd en maakte direct drie goals op rij. Feyenoord Bikkels werd hierdoor wakker geschud en kwam goed terug. De spelers van FC Afri waren in deze wedstrijd geconcentreerder en doelgerichter en kroonde zich hierdoor tot de terechte winnaar: 11-13. Het mooiste van deze speelronde was dat beide teams zelf met het initiatief kwamen om even stil te staan bij het overlijden van Nelson Mandela.

Bij de wedstrijd op het Violierplein tussen FC Bloemhof 3073 tegen FC Boys ging het hard tegen hard.
Beide teams waren zeer fanatiek en vastberaden om te winnen. Helaas voor FC Boys was Fc Bloemhof 3073 te sterk. De uitslag: 16-2 voor Fc Bloemhof 3073.

Na deze zeer sportieve maar ook bloedstollend spannende eerste competitiehelft is de strijd nog niet gestreden in de Feyenoord Street League. Tijdens de winterstop zullen de buurtbijdragen en de aanwezigheid bij de workshops het verschil gaan maken. Eén ding is zeker, het vervolg van de competitie belooft spannend te worden!