Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
basisplaatje_logo_feyenoord

ING en Feyenoord tekenen Partnership

Met ingang van de tweede seizoenshelft zijn ING en Feyenoord als zogeheten Strategische Partners aan elkaar verbonden. Om de samenwerking officieel te bekrachtigen werd gisteren het contract voor 3,5 seizoen getekend in De Kuip.

ING is hoofdsponsor van de KNVB. Ook is de bank al sinds mensenheugenis zeer betrokken bij Feyenoord. Op basis van de jarenlange samenwerking is er nu voor gekozen om de overeenkomst uit te breiden tot een Strategisch Partnership. Daarmee sluit ING aan in de rij van belangrijke sponsors van Feyenoord.

Bastiaan van der Knaap, Directeur Grootbedrijf & Instellingen ING Rotterdam: ‘We hebben de afgelopen jaren ervaren welk effect de uitstraling van Feyenoord heeft op onze relaties, die combinatie werkt enorm goed. Dat is voor ons de belangrijkste reden om de samenwerking uit te breiden’.

Ook Mark Koevermans, commercieel directeur van Feyenoord, is verheugd met het nieuwe contract: ‘De contacten met ING zijn zeer intensief geweest de afgelopen periode. Als club zijn we er trots op dat een merk met deze status zich de komende 3,5 jaar verbindt aan Feyenoord, dat is een compliment voor de weg die we met Feyenoord zijn ingeslagen.’