Fanshop Tickets
201708_UYL_visual-tweekleuren

Informatie vervolg kaartverkoop Youth League

Leden van Feyenoord Juniorclub Kameraadjes hebben alleen vandaag (dinsdag) nog de mogelijkheid om met voorrang kaarten te kopen voor Feyenoord Onder 19 – Manchester City Onder 19. De eerste poulewedstrijd van het Onder 19-team van Feyenoord Academy in de UEFA Youth League wordt op woensdag 13 september om 15:00 uur gespeeld in het Van Donge & De Roo Stadion van Excelsior.

Kameraadjes
De kaarten voor leden van de Kameraadjes kosten 2,50 euro per stuk. Daarnaast kunnen er per Kameraadje vier extra kaarten worden gekocht, deze kosten 5 euro per stuk. Kameraadjes of hun ouders/begeleiders hebben eerder per e-mail meer informatie ontvangen over het kaartverkoopproces. De kaarten voor de wedstrijd zijn te koop via www.feyenoord.nl/tickets-uefa-youth-league.

Seizoenkaarthouders
De kaartverkoop voor deze wedstrijd voor seizoenkaarthouders start op woensdag 6 september om 9:00 uur. De kaarten voor seizoenkaarthouders voor de eerste Youth League-wedstrijd van Feyenoord Onder 19 kosten 5 euro per stuk. Het aantal kaarten dat zij kunnen bijkopen is onbeperkt. De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders duurt tot en met vrijdag 8 september.

Vrije verkoop
De vrije verkoop voor de UEFA Youth League-wedstrijd tussen Feyenoord Onder 19 en Manchester City Onder 19 start aanstaande zaterdag 9 september om 9:00 uur. Ook deze kaarten kosten 5 euro per stuk en zijn te bestellen via www.feyenoord.nl/tickets-uyl. Over de kaartverkoop van de andere thuis- en uitwedstrijden van Feyenoord Onder 19 in de Youth League volgt later meer informatie.

Youth League
Omdat Feyenoord dit seizoen deelneemt aan de groepsfase van de Champions League mag het Onder 19-team van de club meedoen aan de Youth League, de Champions League voor Onder 19-teams. In de groepsfase van het toernooi treft het vlaggenschip van Feyenoord Academy dezelfde tegenstanders als het eerste elftal. Ook worden de wedstrijd op dezelfde dag gespeeld. Klik hier voor het volledige programma van Feyenoord Onder 19 in de Youth League.