Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Hardcard-UCL-Nieuwsbericht

Informatie vervolg kaartverkoop Champions League

Feyenoord neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Shakhtar Donetsk, Manchester City en Napoli. Al ruim 26.000 seizoenkaarthouders kochten de afgelopen weken een passe-partout voor de groepsfase, zonder dat deze tegenstanders bekend waren. Nu de opponenten en de speeldagen bekend zijn, gaat zaterdag 26 augustus (morgen) de volgende fase van de kaartverkoop van start. In totaal zijn er nog een kleine 5.000 passe-partouts beschikbaar.

Voorrang seizoenkaarthouders
Zaterdag 26 augustus om 9:00 uur herstart de kaartverkoop voor seizoenkaarthouders. Seizoenkaarthouders die tijdens de ‘blinde verkoop’ nog géén passe-partout hebben gekocht, krijgen als eerste de gelegenheid om alsnog een passe-partout te kopen voor de drie groepswedstrijden in de Champions League.

De voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders loopt tot en met vrijdag 1 september 23:59 uur. De reguliere verkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Seizoenkaarthouders op een gezinsvak die een passe-partout tegen een gereduceerd gezinstarief willen kopen, gaan naar www.feyenoord.nl/gezinsvak-UCL.

Prijzen
De prijzen van passe-partouts worden met 20% verhoogd ten opzichte van de blinde verkoop. Seizoenkaarthouders hadden voorafgaand aan de loting de gelegenheid om een passe-partout te kopen tegen een lager tarief. Alle informatie over prijzen en beschikbare vakken vind je later vandaag op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Legioen-leden en Kameraadjes
De verwachting is dat er na de voorrangsperiode voor seizoenkaarthouders nog (een beperkt aantal) passe-partouts beschikbaar is. Als dat daadwerkelijk het geval is, krijgen huidige leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes vanaf zaterdag 2 september 9:00 uur  de mogelijkheid om een passe-partout te kopen.

Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht voor de voorrangsperiode die op zaterdag 2 september start. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar). 

Hardcard
Seizoenkaarthouders die vanaf zaterdag een passe-partout kopen, ontvangen deze in de vorm van een hardcard, die in de week van maandag 4 september zal worden opgestuurd.