Fanshop
Fanshop
Website_Uhrencup

Informatie speelschema en kaartverkoop Uhrencup

Het speelschema van Feyenoord voor de Uhrencup is bekend. Het team van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt deze zomer tijdens het trainingskamp in Zwitserland deel aan de 54ste editie van dit toernooi en supporters kunnen vanaf morgen (vrijdag 1 juni) online kaarten kopen. In dit bericht lees je meer informatie.

Speelschema
Voor Feyenoord begint de Uhrencup op woensdag 11 juli met een wedstrijd tegen BSC Young Boys, de kampioen van Zwitserland. Het duel wordt gespeeld in de Tissot Arena in Biel en begint om 18:00 uur. Het adres is Boulevard des Sports 18, CH-2504 Biel-Bienne.

Op vrijdag 13 juli speelt Feyenoord tegen FC Basel. Ook deze wedstrijd wordt afgewerkt in de Tissot Arena te Biel. Aanvang: 20:00 uur. Het volledige speelschema van de Uhrencup 2018 vind je hier.

Kaartverkoop
De voorverkoop voor de wedstrijden om de Uhrencup gaat vrijdag online van start via de organisatie van het toernooi. Voor beide wedstrijden is een apart gedeelte in het stadion gereserveerd voor Feyenoord-supporters. Ben je van plan kaarten te kopen? Alle informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheid om (vanaf vrijdag) kaarten te kopen vind je hier.