Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Informatie over trainingen in Dubai via deze website

Feyenoord hoopt zo snel mogelijk meer informatie te brengen over de trainingen die de selectie deze week afwerkt in Dubai. Zodra er meer duidelijkheid is over de aanvangstijden van de oefensessies en de toegankelijkheid ervan voor supporters en belangstellenden, wordt dat direct via deze website bekend gemaakt.

De selectie van Feyenoord is deze week vanaf vandaag (maandag) tot en met zondag 11 januari in Dubai te gast op een in principe afgesloten trainingscomplex. Om die reden is het niet zeker of de trainingen kunnen worden bijgewoond door supporters. De club is al enige tijd bezig om het complex toegankelijk te maken, alleen is daar tot op heden nog geen duidelijkheid of toestemming over gegeven.

Op deze website zal komende week vanuit Dubai dagelijks uitgebreide berichtgeving volgen over het trainingskamp, met verslagen en foto’s van onder meer de trainingen. Ook Feyenoord TV reist mee met de selectie en zal met reportages volop aandacht besteden aan de verrichtingen van Feyenoord in Dubai.