Fanshop Tegemoetkoming
Fanshop Tegemoetkoming
fey-az-28

Informatie over de halve bekerfinale Feyenoord – AZ

Op donderdag 3 maart a.s. neemt Feyenoord het op tegen AZ in de halve finale van het KNVB bekertoernooi. Met uw aandeelhouderskaart heeft u toegang tot deze bekerwedstrijd.

Op dit ogenblik kunt u als aandeelhouder één kaart per aandeelhouderskaart bij kopen. Als uw gegevens bekend zijn bij Feyenoord, hebben zij u een e-mail gestuurd met daarin meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd en kunt u in de periode waarin een seizoenkaarthouder zijn zitplaats terug kan kopen een extra kaart kopen.

Indien u geen e-mail heeft ontvangen, betekent dit dat uw e-mail adres niet bekend is in het systeem van Feyenoord (of wellicht een foutief e-mail adres) en moet u eerst een account aanmaken. Neemt u hiervoor contact op met Feyenoord Service en Tickets (0900-1908 ) om uw wachtwoord aldaar op te vragen. Dit wachtwoord kunt u zelf aanpassen waarna u een kaart voor deze wedstrijd bij kunt kopen. Mocht u al een account aan hebben gemaakt, maar uw wachtwoord zijn vergeten klikt u dan op ‘wachtwoord vergeten’.

Kijkt u op de website van Feyenoord voor meer informatie omtrent de kaartverkoop voor deze wedstrijd .