Fanshop
Fanshop
wedstrijdaankond_zeeuwselftal__website

Informatie kaartverkoop Zeeuws Elftal - Feyenoord

Stichting Zeeuws Elftal is begonnen met de kaartverkoop voor het oefenduel met Feyenoord. De wedstrijd in de voorbereiding tegen een samengesteld team van topamateurs in het Zeeuwse Middelburg wordt op zaterdag 7 juli gespeeld op sportpark De Veerse Poort, aanvang 17:00 uur.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het duel Zeeuws Elftal – Feyenoord is online van start gegaan via de organisatie van het toernooi, stichting Zeeuws Elftal. Ben je van plan kaarten te kopen? Alle informatie over de kaartverkoop en de mogelijkheid om (vanaf vrijdag) kaarten te kopen vind je hier.

Programma voorbereiding
Het oefenprogramma van Feyenoord begint een week eerder, met een wedstrijd tegen S.D.C. Putten op zaterdag 30 juni. Na de tweede test tegen het Zeeuws Elftal volgt van maandag 9 tot zaterdag 14 juli het trainingskamp in Zwitserland. Daar neemt Feyenoord deel aan de Uhrencup, met wedstrijden tegen BSC Young Boys en FC Basel. Vijf dagen na terugkomst uit Zwitserland staat de jaarlijkse Open Dag in De Kuip op het programma (donderdag 19 juli).

Maandag 25 juni

Eerste openbare training (14:30 uur)

Zaterdag 30 juni

SDC Putten - Feyenoord (14:30 uur)

Zaterdag 7 juli

Zeeuws Elftal - Feyenoord (17:00 uur)

Maandag 9 juli t/m zaterdag 14 juli

Trainingskamp Zwitserland

Woensdag 11 juli

BSC Young Boys - Feyenoord (18:00 uur)

Vrijdag 13 juli

FC Basel - Feyenoord (20:00 uur)

Donderdag 19 juli 

Open Dag (11:00 uur)

Zondag 29 juli

Feyenoord – Levante UD (14:30 uur)