Fanshop
Fanshop
JC_schaal_website

Informatie kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Feyenoord start op woensdag 27 juni aanstaande met de kaartverkoop voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het op zaterdag 4 augustus als bekerwinnaar op tegen landskampioen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion en begint om 18:00 uur. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie over de kaartverkoop.

Beschikbare kaarten
De club heeft de beschikking over 5.459 kaarten. In eerste instantie worden er ruim 2.600 kaarten in de verkoop gebracht. Op basis van beschikbaarheid wordt dit aantal continu aangevuld tot de grens van 5.459 kaarten is bereikt.

Combiregeling
Voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal geldt een verplichte trein- en/of buscombi-regeling voor Feyenoord-supporters. De treincombi is verbonden aan het plaatsnemen in het reguliere uitvak van het Philips Stadion; de buscombi is een combinatie met een kaart op de korte zijde van het stadion.

De trein- en buscombi’s zijn tegelijkertijd in de verkoop, totdat één van de combi’s is uitverkocht. Een eenmaal gekochte trein- of buscombikaart kan niet meer worden omgezet naar een andere combikaart. Het veranderen van jouw vervoerswijze naar het stadion is dus absoluut niet mogelijk.

Voorrang voor Diamond- en Goldcardhouders
Feyenoord biedt Diamond- en Goldcardhouders de eerste mogelijkheid op het kopen van een kaart en daarmee ook de keuze voor de plaats in het stadion voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Zij hebben woensdag 27 juni vanaf 09:00 uur de mogelijkheid om één kaart te kopen.

Silvercard- en seizoenkaarthouders
Silvercardhouders zijn zaterdag 30 juni vanaf 9:30 uur aan de beurt en hebben eveneens de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. Wanneer er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf woensdag 4 juli om 18:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders 2018-2019. Alleen seizoenkaarten op persoonsnaam krijgen, bij voldoende beschikbaarheid, de mogelijkheid om één kaart te kopen (bedrijvenseizoenkaarten zijn uitgesloten).

Legioen-leden en Junioren van de Juniorclub Kameraadjes
Indien er na bovenstaande verkoopmomenten nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf woensdag 11 juli om 18:00 uur in de verkoop voor Legioen-leden en Junioren van de Juniorclub Kameraadjes. De verkoopperiode duurt tot en met zondag 29 juli, 23:59 uur.

Kaarten zijn niet overdraagbaar
Feyenoord verkoopt de kaarten voor het duel om de Johan Cruijff Schaal in de vorm van omwisselbiljetten, die op de wedstrijddag omgewisseld dienen te worden voor een stadionkaart. Voor het kopen van een kaart hoef je nog niet in het bezit te zijn van je (nieuwe) seizoenkaart/Legioenpas/Kameraadjespas 2018-2019. Op de wedstrijddag zelf heb je deze wel nodig. Op elk omwisselbiljet wordt de naam van de kaartkoper geprint. Kaarten zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar.

Mindervaliden
Mindervaliden met een seizoenkaart voor 2018-2019 (vakken Y of Z mindervalide) kunnen zich aanmelden melden bij Feyenoord Service & Tickets voor een kaart voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Het is voor hen belangrijk om het relatienummer te vermelden en aan te geven of zij een begeleider willen meenemen. De capaciteit is beperkt en daarom geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Aanvullende informatie
Supporters die een kaart kopen krijgen in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal woensdag 1 augustus uitgebreid en persoonlijk bericht over het bezoeken van deze wedstrijd, met onder meer alle gedetailleerde reisinformatie (vertrektijden etc.).

Kijk voor prijzen en meer informatie op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.