Fanshop
Fanshop
feypsv_website

Informatie kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

Feyenoord start op zaterdag 25 juni aanstaande met de kaartverkoop voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst neemt het op zondag 31 juli als bekerwinnaar op tegen landskampioen PSV. De wedstrijd wordt gespeeld in de Amsterdam Arena en begint om 18:00 uur. In dit bericht lees je de belangrijkste informatie over de kaartverkoop.

Combiregeling
Voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal geldt een verplichte treincombi-regeling voor Feyenoord-supporters. De club heeft in eerste instantie de beschikking over 2.400 kaarten. Op het moment dat al deze kaarten zijn verkocht, zal er een overleg plaatsvinden tussen Feyenoord en de autoriteiten over de mogelijkheid om meer kaarten in de verkoop te doen en een aanvullende buscombi in te zetten.

Voorrang voor Diamond- en Goldcardhouders
Feyenoord biedt Diamond- en Goldcardhouders het eerste recht op het kopen van een kaart voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal. Zij hebben zaterdag 25 juni vanaf 09:00 uur de mogelijkheid om één kaart te kopen. Silvercardhouders zijn vanaf woensdag 29 juni 9:00 uur aan de beurt en hebben eveneens de mogelijkheid één kaart aan te schaffen. Indien er daarna nog kaarten beschikbaar zijn, gaan deze vanaf zaterdag 2 juli om 9:00 uur in de verkoop voor seizoenkaarthouders.

Verkoopplanning (uitsluitend online)

Diamond-, Goldcardhouders* Vanaf zaterdag 25 juni om 09.00 uur
Silvercardhouders* Vanaf woensdag 29 juni om 09.00 uur
Seizoenkaarthouders 2016-2017** Vanaf zaterdag 2 juli om 09.00 uur

* Op basis van indeling voor seizoen 2016-2017
** Bedrijvenseizoenkaarthouders zijn uitgesloten van verkoop

Kaarten zijn niet overdraagbaar
Feyenoord verkoopt de kaarten voor het duel om de Johan Cruijff Schaal in de vorm van omwisselbiljetten, die op de wedstrijddag omgewisseld dienen te worden voor een stadionkaart. Voor het kopen van een kaart hoef je nog niet in het bezit te zijn van je (nieuwe) seizoenkaart 2016-2017. Op elk omwisselbiljet wordt de naam van de seizoenkaarthouder geprint. Kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

Prijs
De prijs van een treincombi-kaart (en eventueel later buscombi-kaart) voor de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal bedraagt € 33,50. De verkoop verloopt uitsluitend via www.feyenoord.nl/ticketshop (tabblad ‘uitwedstrijden’).

Mindervaliden
Mindervaliden met een seizoenkaart voor 2016-2017 (vakken Y of Z mindervalide) kunnen zich per e-mail via www.feyenoord.nl/service aanmelden voor een kaart voor het duel om de Johan Cruijff Schaal. Belangrijk voor hen is om hun relatienummer hierin te vermelden en aan te geven of zij een begeleider willen meenemen. De prijs van een mindervalide- en begeleiderskaart is € 10,00 per combikaart.

Aanvullende informatie
Een eenmaal gekochte treincombikaart kan in een later stadium niet omgezet worden naar een buscombikaart. Supporters die een kaart kopen, krijgen in aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal uitgebreid en persoonlijk bericht over het bezoeken van deze wedstrijd, met onder meer alle gedetailleerde reisinformatie (vertrektijden etc.).