Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
De Club

Informatie kaartverkoop finale Europa Conference League

Na een zinderende wedstrijd in Marseille is de finale van de Europa Conference League bereikt. Op woensdag 25 mei speelt Feyenoord de finale tegen AS Roma in de Arena Kombëtare in Tirana (aanvang 21:00 uur). Meer informatie over de kaartverkoop voor deze finale lees je in dit bericht.

Allereerst: Feyenoord is teleurgesteld over het beperkte aantal kaarten dat voor deze historische wedstrijd beschikbaar is voor supporters van beide finalisten. Een mooi affiche als AS Roma – Feyenoord, de allereerste finale van de Europa Conference League, had in onze ogen een groter podium verdiend met tienduizenden toeschouwers van beide clubs.

Kaartverdeling
De UEFA stelt voor de finale 3.000 kaarten gratis beschikbaar aan Feyenoord. Deze worden eveneens gratis beschikbaar gesteld aan de uitkaarthouders van de club en moeten worden geclaimd. 400 kaarten zijn voor diamondcardhouders, 1.200 gaan er naar supporters met een goldcard en 175 naar silvercardhouders die door de opgebouwde punten van dit seizoen volgend seizoen een goldcard krijgen. De resterende kaarten kunnen worden geclaimd door silvercardhouders.

De club kan betaalde kaarten aanvragen voor onder andere familie van de staf en spelers, partners en sponsoren van de club, leden van de Feyenoord Business Club en overige relaties.

Kaartverkoop volledig via UEFA
De ‘verkoop’ verloopt volledig via de officiële kanalen van de UEFA. Feyenoord kan hierdoor geen service verlenen rondom de kaartverkoop, of beter gezegd het claimen van de kaarten. De club speelt wel een rol bij het verstrekken van de accesscodes.

Accesscodes
Alle diamond-, gold- en silvercardhouders ontvangen vanuit Feyenoord een unieke accesscode, waarmee een finalekaart kan worden besteld via de UEFA-ticketshop. Deze accesscode staat uiterlijk maandag 9 mei om 13:00 uur als e-ticket klaar in de accounts van de uitkaarthouders in de Online Feyenoord Ticketshop. De accesscode wordt niet per e-mail verstuurd.

Diamond- en goldcardhouders hebben gegarandeerd een ticket, mits de bestelling op tijd wordt afgerond. Let op: de beschikbare kaarten voor silvercardhouders zijn schaars, wees er daarom op tijd bij. Het is dit seizoen niet meer mogelijk om een uitkaart aan te vragen. Aankooprecht verloopt in de onderstaande volgorde:

  • Diamond- en goldcardhouders

    Dinsdag 10 mei om 09:00 uur

  • Mindervalide seizoenkaarthouders

    Dinsdag 10 mei om 09:00 uur

  • Silvercardhouders
    Dinsdag 10 mei om 18:00 uur

MiVa
Er zijn 25 setjes kaarten voor mindervalide supporters beschikbaar. Alleen mindervalide seizoenkaarthouders op de vakken ZIN en YIN ontvangen een unieke code. Hiermee kan een set kaarten worden besteld, die recht op een rolstoelplaats en een zitplaats voor een begeleider geven.

Overige kaartverkoop informatie
Indien je in het bezit bent van een uitkaart of seizoenkaart op vak ZIN of YIN, is aanvullende informatie per mail verstuurd en eventueel hier na te lezen. 

Neem onderstaande informatie alvast goed door:

  • Er kan per uitkaarthouder maximaal één kaart besteld worden. 
  • De kaarten zijn gratis.
  • Account in de Online Feyenoord Ticketshop nog niet geactiveerd? Doe dit dan eerst om je accesscode te kunnen zien.

Het koppelen van kameraden in de eigen Feyenoord Ticketshop staat los van deze kaartverkoop. Sta jij gekoppeld aan een andere supporter? Dan vind je jouw persoonlijke code in het eigen Ticketshop-account. Je vindt deze dus niet bij de gekoppelde kameraad!

Zwarthandel
De club benadrukt dat het niet is toegestaan om (persoonsgebonden) kaarten voor commerciële doeleinden door te verkopen. Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook kaarten buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen.

Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als supporters door zwarthandel gedupeerd worden. Ook de komende dagen zal de club actief online advertenties controleren en kaarten blokkeren.