Fanshop Tickets
; Fanshop Tickets
Nitra%20O19-Fey%20O19-2

Informatie kaartverkoop Chelsea O19 – Feyenoord O19

Supporters die de UEFA Youth League-wedstrijd van Feyenoord Onder 19 tegen Chelsea Onder 19 willen bezoeken, kunnen op de wedstrijddag kaarten kopen aan de deur van het stadion. De talenten van Feyenoord en Chelsea staan op woensdag 21 februari aanstaande tegenover elkaar in het Britse Aldershot (aanvang 19:00 uur plaatselijke tijd, 20:00 uur Nederlandse tijd). In dit bericht lees je nadere informatie over onder meer de kaartverkoop en de speellocatie.

Kaartverkoopinformatie
Een kaartje voor Chelsea Onder 19 – Feyenoord Onder 19 in de achtste finale van de UEFA Youth League kost drie pond per stuk. Feyenoord-supporters nemen plaats in het uitvak, waar ruim voldoende plaatsen beschikbaar zijn. Een uitkaart is niet nodig. Wel dien je bij het kopen van een kaart in het bezit te zijn van je paspoort en deze te kunnen tonen.

Stadioninformatie
Chelsea Onder 19 – Feyenoord Onder 19 wordt gespeeld in het EBB Stadium van Aldershot Town FC, een stadion met een capaciteit van zo’n 7.000 plaatsen. Het adres is High Street, Aldershot GU11 1TW, Verenigd Koninkrijk. De exacte locatie vind je hier. Supporters kunnen zich ter plekke melden aan de paarse zijde van het stadion (East Bank Terrace).

Geen live-uitzending
Chelsea Onder 19 – Feyenoord Onder 19 wordt niet live uitgezonden door de UEFA of een zendgemachtigde. Feyenoord had de wedstrijd graag zelf live willen uitzenden op haar officiële kanalen. Op basis van de UEFA-regels mag dat echter niet, vanwege het feit dat er gelijktijdig wedstrijden worden gespeeld in het hoofdtoernooi van de Champions League.

Uiteraard wordt woensdag live verslag gedaan via het officiële Twitter-account en volgen er updates op Instagram. Beelden met hoogtepunten van de wedstrijd volgen later op de avond of uiterlijk de volgende ochtend.