Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Hardcard-UCL-Nieuwsbericht

Informatie kaartverkoop Champions League voor Legioen en Kameraadjes

Seizoenkaarthouders kunnen alleen vandaag (vrijdag) nog met voorrang een passe-partout kopen voor de drie thuiswedstrijden van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. Leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes hebben vanaf zaterdag 2 september (morgen) 9:00 uur tot en met dinsdag 5 september 23:59 uur de kans om de resterende passe-partouts voor de groepsfase van de Champions League aan te schaffen. Er zijn op dit moment (vrijdagochtend) nog ruim 3.500 passe-partouts beschikbaar.

Legioen-Leden
Legioen-leden kunnen één passe-partout per persoon proberen te kopen. De kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/ticketshop. Hier dien je eerst in te loggen met je account voordat de Champions League passe-partouts zichtbaar worden. Alle informatie over prijzen en beschikbare vakken vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Kameraadjes
Junioren Kameraadjes kunnen per lidmaatschap twee passe-partouts (één voor het Kameraadje en één voor een ouder/begeleider) proberen te kopen voor het gezinsvak. Deze kaartverkoop verloopt via www.feyenoord.nl/junioren-UCL.

Alleen passe-partouts
Feyenoord verkoopt in eerste instantie alleen passe-partouts voor de groepsfase van de Champions League. Mogelijk zullen er in een later stadium per wedstrijd nog losse kaarten worden verkocht, bijvoorbeeld omdat de tegenstander niet alle beschikbare kaarten afneemt.

Speelschema
Feyenoord begint de Champions League op woensdag 13 september met een thuiswedstrijd tegen Manchester City. Op dinsdag 17 oktober komt Shakhtar Donetsk naar De Kuip, op woensdag 6 december gevolgd door SSC Napoli. Alle wedstrijden beginnen om 20:45 uur. Hier lees je meer over het speelschema.

Nog geen lid?
Ben je nu nog geen lid van Het Legioen en/of Kameraadjes en besluit je dat alsnog te worden? Dan geeft dat géén aankooprecht voor de voorrangsperiode die op zaterdag 2 september start. Wil jij bij het volgende kaartverkoopmoment voor thuiswedstrijden, bijvoorbeeld bij de Klassieker, ook voorrang? Word dan lid van Het Legioen of Junioren Kameraadjes (leeftijd 12 t/m 14 jaar).