Fanshop
Fanshop
fey-ajax-sfeer

Informatie kaartverkoop bekerduel met Heracles Almelo

Feyenoord start morgen (zaterdag) met de kaartverkoop voor de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo (donderdag 21 december om 20:45 uur). In dit bericht lees je de belangrijkste informatie over de kaartverkoop.

Voorrangsperiode
Seizoenkaarthouders krijgen voorrang op de kaartverkoop en kunnen zaterdag vanaf 11:00 uur kaarten kopen. Zij kunnen maximaal twee kaarten per seizoenkaart kopen, vanaf € 14,50 per stuk. Dit is inclusief een korting van ongeveer 20% die tijdens de voorrangsperiode van toepassing is. De voorrangsperiode voor deze seizoenkaarthouders loopt tot en met vrijdag 10 november.

Legioen-leden en Junioren
Vanaf zaterdag 11 november kunnen leden van Het Legioen en Junioren van Juniorclub Kameraadjes kaarten kopen voor het bekerduel Feyenoord – Heracles Almelo. Ook zij kunnen twee kaarten kopen per lidmaatschap en profiteren een week lang van een korting van ongeveer 20%. Vanaf zaterdag 18 november 9:00 uur de verkoop voor overige supporters.

Geen recht op terugkopen eigen plaats
Er geldt voor deze wedstrijd voor seizoenkaarthouders geen mogelijkheid tot het terugkopen van de eigen plaats. Met uitzondering van vak VV en de reguliere uitvakken zal bij de bekerwedstrijd de tweede ring in gesloten zijn. Dit betekent dat er in eerste instantie ruim 27.500 kaarten verkrijgbaar zijn. Wanneer er vraag is naar meer kaarten, gaan er uiteraard meer vakken open in De Kuip. De mogelijkheid bestaat dat er in een later stadium nog actiematige kaartverkoop plaatsvindt.

E-mail met inloggegevens
De kaartverkoop verloopt volledig via www.feyenoord.nl/ticketshop. Seizoenkaarthouders ontvangen vrijdag een e-mail met hun persoonlijke inloggegevens voor de kaartverkoop voor de tweede seizoenshelft. Deze inloggegevens zijn ook geldig voor de bekerwedstrijd tegen Heracles Almelo (de wedstrijd wordt pas zichtbaar na inloggen). Kijk voor alle informatie over de kaartverkoop, zoals beschikbare vakken en prijzen, op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.